Oferte si promotii la Service Radacini Constanta

Baterii ENERGIZER si VARTA

Energizer ofera ENERGIE MAXIMA DE FIECARE DATĂ. PENTRU FIECARE MAŞINĂ.

Masina este simbolul de mobilitate individuală, indiferent dacă aceasta este o masina mica, o masina de familie sau un sedan de lux, pentru utilizarea de zi cu zi sau mandria si de bucuria unui colectionar.Nu tipul de masina contează, ci independenta pe care aceasta ne oferă.Bateria Energizer ® oferă putere de pornire sigura datorită gamei largii de baterii pentru fiecare aplicaţie - chiar si pentru masinile straine si vintage.

Energizer ® oferă fiecărui sofer o baterie inovatoare, incercata si testata, care se mandreste de fiecare data cu performante de top, fiabilitate si spiritul unui brand premium de renume...

Baterii ENERGIZER si VARTA

Energizer ofera ENERGIE MAXIMA DE FIECARE DATĂ. PENTRU FIECARE MAŞINĂ. Masina este simbolul de mobilitate individuală, indiferent dacă aceasta este o masina mica, o masina de familie sau un sedan de lux, pentru utilizarea de zi cu zi sau mandria si de...

Servicii complete si Calitate Garantata

Ai cel putin 10+1 motive pentru care trebuie sa alegi service-urile Radacini Motors pentru a-ti repara masina

 • Piesele de schimb originale pe care le folosim in service beneficiaza de 2 ani garantie.
 • Tehnicienii nostri sunt la curent cu ultimile noutati, know-how si informatii.
 • Service-urile Radacini, fiind service-uri autorizate, dispun de echipamente specializate de diagnostic pentru toate vehiculele, ceea ce permite ca timpul petrecut in service sa fie mai scurt, mai eficient si mai putin costisitor.
 • Toti tehnicienii din service-urile Radacini participa la cursuri tehnice organizate de producatorii de autoturisme. Aceste cursuri sunt organizate periodic cu scopul de a tine la curent tehnicienii din service cu ultimele tehnologii si inovatii in domeniu.
 • La momentul in care vei dori sa-ti vinzi masina, valoarea ei va creste daca in caietul de service exista inregistrata perioada completa de garantie cu reviziile efectuate.

 • Service-urile noastre iti transforma timpul de asteptare intr-unul placut. De asemenea, suntem dispusi sa oferim clientilor nostri metode alternative de transport atunci cand acest lucru este necesar si posibil.
 • Contravaloarea serviciilor oferite este agreata in avans de fiecare data. Nu se efectueaza nici o operatie suplimentara fara permisiunea proprietarului masinii.
 • Service-ul autorizat tine evidenta detaliata si la zi a interventiilor realizate masinii tale si din acest motiv, el este cel mai in masura sa dea sfaturi pentru interventiile viitoare.
 • Piesele de schimb originale, au o calitate ridicata si sunt singurele produse create special si testate pentru ca sa ofere maximul de performanta si design.
 • Procedurile noastre de eliminare a deseurilor  precum uleiurile de motor si transmisie, baterii si parti metalice inutilizabile, sunt prietenoase cu mediul.
 • Si nu in ultimul rand, preturile din service-urile Radacini nu sunt mai mari: dimpotriva, ele sunt competitive. De fiecare data vei primi ceea ce este mai bun in schimbul banilor tai. Datorita faptului ca se folosesc piese de schimb si accesorii originale, vizitele tale in service se vor reduce ca numar.