Home / Oferte Speciale
Finantare Buy-back

Oferte specialeAuto Radacini

La Radacini Constanta vei gasi oferte cu adevarat speciale indiferent de marca pe care o preferi Opel sau Citroen. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Oferte si promotii in desfasurare la Radacini Constanta

Reducere 10% la polita CASCO pentru OPEL Corsa si Astra

În luna martie 2015 Opel împreuna cu partenerul său Allianz-Ţiriac reduc cu 10% preţul poliţei Casco pentru modelele OPEL CORSA şi ASTRA.

Opel Casco, produs oferit în colaborare cu Allianz-Țiriac, reprezintă o garanție financiară în situațiile neplăcute cu care, în calitate de conducător auto te poți confrunta, și o confirmare a faptului că mașina ta se află pe mâini bune.
Cu Opel Casco – Allianz te vei simți în siguranță, știind că ești asistat de profesioniști capabili să rezolve problemele eficient, cu operativitate, scutindu-te pe tine de griji și bătăi de cap inutile.

Consultaţi aici mai multe detalii privind ...

Oferte Last Minute Citroën!

CITROËN C3, C3 PICASSO, C4 sau BERLINGO MULTISPACE Exclusiv in luna ianuarie, beneficiezi de oferte exceptionale pentru un stoc limitat de modele Citroën. Profita acum de Ofertele Last Minute de la Citroën! Acceseaza Ofertele Last Minute Citroën...

Opel Combo VAN – LIVRARE IMEDIATĂ DIN STOC

Opel Combo L1H1 1.4 l 95 CP, la prețul de 10.250 Euro fara TVA, cu următoarele dotări: Usi spate batante, fara geam, asimetrice 180° Airbag...

Finantare

Radacini Motors incearca mereu sa vina in intampinarea nevoilor si dorintelor tale. De aceea, Radacini colaboreaza cu principalele firme de profil din Romania in incercarea de a-ti oferi cele mai bune conditii financiare.

Ca persoana fizica, pentru ca cel mai simplu se poate cumpara o masina cu plata integrala, poti apela la creditul bancar sau leasing. In ambele variante un consilier Radacini Motors te va ajuta si consilia in realizarea dosarului de finantare si va intermedia relatia cu banca.

Pentru clientii persoane juridice, propunem cele mai bune oferte de finantare din partea firmelor de leasing, iar experienta noastra te asigura ca intotdeauna vom gasi solutia potrivita nevoilor tale. Astfel vei economisi timp si bani!

Buy-back

Prin sistemul nostru de buy-back  este mai simplu ca niciodata sa iti achizitionezi un autoturism nou.

Iti oferim posibilitatea de a-ti schimba vechea masina, indiferent de marca si model, cu unul dintre modelele brand-urilor pe care le comercializam.
Autoturismul rulat va fi evaluat de specialistii nostri conform standardelor in vigoare, iar suma stabilita va fi considerata avans pentru noua ta masina.