Home / Oferte Speciale
Finantare Buy-back

Oferte specialeAuto Radacini

La Radacini Constanta vei gasi oferte cu adevarat speciale indiferent de marca pe care o preferi Opel sau Citroen. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Oferte si promotii in desfasurare la Radacini Constanta

Campania de iarna Opel

Vino să-ţi faci verificarea de iarnă şi poţi câştiga!
Vino să-ţi faci verificarea de iarnă la Rădăcini Constanța şi la fiecare achiziţie de piese originale Opel în valoare de minim 90 RON TVA inclus primeşti garantat un memory stick de 8GB.

Campanie valabilă în perioada 20 noiembrie 2014 - 31 decembrie 2014 în anumite termene şi condiţii. Premiile sunt oferite în limita stocului disponibil.

Ai auzit? Primești carburant și asistență rutieră CADOU!

Inevitabilul s-a produs și acum ai de reparat! Alege Service Rădăcini Motors Constanța atunci cand mergi sa deschizi un dosar de dauna auto pe Casco sau RCA. Astfel, tu iti repari masina pe polița de asigurare (a ta sau a celui vinovat), iar...

Opel Combo VAN – LIVRARE IMEDIATĂ DIN STOC

Opel Combo L1H1 1.4 l 95 CP, la prețul de 10.250 Euro fara TVA, cu următoarele dotări: Usi spate batante, fara geam, asimetrice 180° Airbag...

Finantare

Radacini Motors incearca mereu sa vina in intampinarea nevoilor si dorintelor tale. De aceea, Radacini colaboreaza cu principalele firme de profil din Romania in incercarea de a-ti oferi cele mai bune conditii financiare.

Ca persoana fizica, pentru ca cel mai simplu se poate cumpara o masina cu plata integrala, poti apela la creditul bancar sau leasing. In ambele variante un consilier Radacini Motors te va ajuta si consilia in realizarea dosarului de finantare si va intermedia relatia cu banca.

Pentru clientii persoane juridice, propunem cele mai bune oferte de finantare din partea firmelor de leasing, iar experienta noastra te asigura ca intotdeauna vom gasi solutia potrivita nevoilor tale. Astfel vei economisi timp si bani!

Buy-back

Prin sistemul nostru de buy-back  este mai simplu ca niciodata sa iti achizitionezi un autoturism nou.

Iti oferim posibilitatea de a-ti schimba vechea masina, indiferent de marca si model, cu unul dintre modelele brand-urilor pe care le comercializam.
Autoturismul rulat va fi evaluat de specialistii nostri conform standardelor in vigoare, iar suma stabilita va fi considerata avans pentru noua ta masina.