Home / Service Auto
Oferte speciale service Contact service Radacini

Service
Radacini Constanta

Cele mai bune oferte si preturi
Garantia reparatiilor cu piese originale
Tehnici de reparatii la standardele producatorilor
Echipa pregatita la standarde
Verificari de iarna si vara gratuite
Service modern, complet echipat

Repara-ti sau intretine-ti masina

la Service Radacini Constanta

Service-ul Radacini Motors Constanta iti ofera servicii profesionale de reparatie si intretinere pentru masina ta Opel, Chevrolet sau Citroen la cele mai avantajoase preturi. Ai garantia reparatiilor realizate exclusiv cu piese si accesorii originale, de catre o echipa profesionista de tehnicieni instruiti periodic prin cursuri organizate de Opel, Chevrolet sau Citroen.

Service-ul Radacini Motors Constanta este este service-ul pe care te poti baza atunci cand masina ta are nevoie de atentie. Executam toate tipurile de operatiuni de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie si ITP cu echipamente de ultima generatie. Realizam reparatii si servicii de intretinere de la cele mai uzuale la cele mai complexe, pentru autoturisme Opel, Chevrolet si Citroen si autovehicule utilitare Opel si Citroen.

Vrei energie toată iarna?

BATERIILE OPEL ÎȚI DAU PUTERE Bateriile auto originale Opel sunt proiectate să aibă o pornire excelentă la rece fiind foarte fiabile pentru mașinile care merg pe distanțe scurte. Elementele de Ca/Ca ( Ca =...
 

Profită acum de campania – Verificare gratuită de iarnă

Vino până la 23 decembrie să te bucuri de verificarea gratuită de iarnă in 12 puncte în service-urile Rădăcini! Operațiunile incluse sunt: 1.Verificare semnalizare și lumini exterioare 2. Verificare martori instrumente de bord 3.Verificare...

Uleiul de motor OPEL acum la un preţ SPECIAL!

Uleiul Opel 5W30 este creat să protejeze motorul menținându-l curat. Având conținut optim de compuși sulfuroși, rețeta conține o combinație de aditivi perfect adaptată pentru a fi utilizat chiar și în cele...
 

Carti de Salvare

Descarca Cartea de Salvare Va rugam sa verificati modelul/tipul informatiilor precum si imaginile autoturismelor din continutul cartilor de salvare pentru a fi siguri ca respectivele carti de salvare sunt cele corespunzatoare autovehiculului...

CEA MAI BUNA OFERTA
La service-ul Radacini Motors Constanta primesti cel mai bun raport pret / calitate pentru reparatiile cu piese originale Opel, Chevrolet sau Citroen.
Iti oferim transparenta in emiterea facturilor si asupra preturilor, iar orice modificare sau operatie aditionala va fi mai intai agreata cu tine.

In plus, iti oferim decontare directa cu cele mai importante societati de asigurare din tara (ALLIANTZ TIRIAC, ASIROM, BCR ASIGURARI, GENERALI ASIGURARI, GROUPAMA ASIGURARI, OMNIASIG, UNIQA).

CONFORT SI SERVICII COMPLETE
La Radacini Motors Constanta ne pasa de tine si de masina ta si iti oferim:
O sala de asteptare moderna unde esti servit in mod gratuit cu o bautura la alegere,
Posibilitatea de a viziona din sala de asteptare lucrarile efectuate la masina aflata in service,
Internet Wireless si Parcare spatioasa cu acces usor.

REPARATII LA STANDARDE
Service-ul Radacini Motors Constanta este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru intretinerea si repararea masinii tale. Iti oferim o gama intreaga de operatiuni:

 • Mecanica-Electrica, Tinichigerie-Vopsitorie
 • ITP
 • Geometrie Roti, Test frana si amortizoare
 • Testare noxe
 • Montaj de accesorii (alarme auto, GPS, DVD, car kit, telefon mobil, pornire de la distanta)
 • Schimb de anvelope si Echilibrat roti
 • Mentenanta instalatiei de aer conditionat

CALITATE GARANTATA
Folosim piese originale cu garantie acordata de producator, montate de tehnicieni instruiti conform standardelor Opel, Chevrolet si Citroen.

 • Garantie 24 luni pentru toate piesele de schimb
 • Garantie 3 luni la operatiile de manopera
 • Aplicam tehnici de reparatii aprobate de producator
 • Service-ul nostru este certificat cu standardul de calitate ISO 90001

Disclaimer: ” SC. Radacini Motors SRL , pct. de lucru, Constanta, Bd Aurel Vlaicu, detine Autorizatie de Mediu pt activitatea de service auto cu vopsitorie si spalatorie auto,  cod CAEN 5020 ( rev1) sau cod CAEN 4520 ( rev2). Conform Autorizatiei de Mediu se monitorizeaza factorii de mediu: apa, aer, sol. Nu s-au inregistrat depasiri ale valorilor maxim admise de prevederile legale pentru indicatorii utilizati.” –  Actualizat la 30.09.2016**.